Geïnteresseerd in de NBF hostingservice maar biedt de NBF Basic website niet genoeg? Voor iedereen die meer wil is de NBF Advanced website een goede optie.

De NBF Advanced website is uitermate geschikt voor een professionele en druk bezochte website van kleine bedrijven in de audiovisuele sector. Je hoeft je met dit hostingpakket geen zorgen te maken over schijfruimte en dataverkeer, dit is ruimschoots inbegrepen. Bovendien beschik je met een NBF Advanced Website over een koppeling met een database. Hiermee kunt je je website tot een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering maken.  Het NBF hostingpakket is specifiek afgestemd op kleine AV-bedrijven en -professionals en is ondergebracht bij XS4ALL, al jaren op rij gekozen als beste provider van Nederland.

Het NBF hulpbureau is gratis voor leden dus wij helpen je telefonisch, per mail, of remote- desktop bij eventuele problemen. Hiernaast is de service per maand opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. En, als je lid bent van de NBF krijg je ook nog eens een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Wacht dus niet langer, meld je aan en wij regelen het!

NBF Advanced website
-          €20,- per maand (niet-leden €25,-)
-          Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem
-          1 GB schijfruimte
-          100 GB dataverkeer per maand
-          10 e-mailadressen incl. NBF spamfilter
-          1 database inbegrepen
-          NBF beheert de webserver
-          Opstartkosten eenmalig €35,- (daarvoor regelen wij naar keuze de verhuizing van een bestaande site, of je krijgt beschikking over een template waar je eenvoudig je eigen gegevens op kunt invoeren)
-          Hulpbureau: NBF helpt telefonisch, per mail, of remote- desktop bij installatieproblemen. Als het niet oplosbaar is aan onze kant (omdat er iets mis is bij de klant) dan kan er iemand van onze technische ondersteuning langskomen a €75,- p/u.
-          Het aanvragen van een .nl of .com URL kost € 25,- per jaar (ex. btw)
-          Opzegbaar per maand, geen minimum contractperiode

Voorbeeld Advanced Template (meer voorbeelden op te vragen via nbf@nbf.nl)

Teveel? Kijk dan eens naar de NBF Basic website.

Aanmeldingsformulier

Hierbij meld ik me aan voor de NBF hostingservice.

Toelichting en voorwaarden

De hostingservice is per maand schriftelijk opzegbaar per gewone post of per mail (nbf@nbf.nl). Betaling geschiedt per kwartaalfactuur.

Deze hostingservice is bedoeld voor freelance AV-professionals en kleine bedrijven, en is niet bedoeld voor bedrijven met meer dan 8 werknemers. Natuurlijk kunnen we ook de sites grote bedrijven hosten, maar daarvoor willen we graag maatwerk leveren. Interesse? Mail je verzoek naar nbf@nbf.nl.

Naam*
Adres*
Postcode*
Plaats*
Telefoon*
Telefoon mobiel
Fax
E-mail*
Bedrijf
Pakket*
Keuze

Verhuizing bestaande website

Deze velden alleen invullen als u uw bestaande website wilt verhuizen.

URL*

Provider*

Gekoppelde e-mailadressen

Inlogcodes bij huidige provider*
(deze gegevens zijn op te vragen bij de provider en worden direct beveiligd verstuurd naar de NBF systeembeheerder om de verhuizing van de website mogelijk te maken)

Nieuwe website (template)

Deze velden alleen invullen als u een nieuwe website (template) wilt aanvragen.

URL (kosten aanvraag nieuwe URL €25,-)*
.
Controleer hier of uw domeinnaam nog vrij is:

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail van de NBF met alle informatie en inlogcodes. Hiernaast ontvangt u per post een incassokaart waarmee u toestemming dient te geven voor automatische incasso. De hostingservice wordt pas geactiveerd op het moment dat wij deze incassokaart getekend retour hebben gekregen.

Opmerkingen

Hiermee ga ik akkoord met de voorwaarden voor de NBF hostingservice en het voldoen van onderstaande kosten

Kosten

Ik wil een kopie van mijn aanmelding per e-mail ontvangen op het volgende adres

 

Een NBF Advanced website abonnement is uitermate geschikt voor een professionele en druk bezochte website van kleine bedrijven in de audiovisuele sector. Je hoeft je met dit hostingpakket geen zorgen te maken over schijfruimte en dataverkeer, dit is ruimschoots inbegrepen. Bovendien beschik je met een Advanced Website over een koppeling met een database. Hiermee kunt je je website tot een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering maken. Het NBF hostingpakket is specifiek afgestemd op kleine AV-bedrijven en -professionals en is ondergebracht bij XS4ALL, al jaren op rij gekozen als beste provider van Nederland.

De NBF hulpdesk is gratis voor leden dus wij helpen je telefonisch, per mail, of remote- desktop bij eventuele problemen. Hiernaast is de service per maand opzegbaar, dus je zit niet vast aan een jaarcontract. En, als je lid bent van de NBF krijg je ook nog eens een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Wacht dus niet langer, meld je aan en wij regelen het!

NBF Advanced website

- €20,- per maand (niet-leden €25,-)

- Zelf aan te passen d.m.v. CMS-systeem

- 1 GB schijfruimte

- 100 GB dataverkeer per maand

- 10 e-mailadressen incl. NBF spamfilter

- NBF beheert de webserver

- 1 database inbegrepen

- Per maand opzegbaar

- Opstartkosten eenmalig €35,-

Kortingen en voordelen voor NBF-leden

Leden hebben recht op kortingsregelingen bij verzekeraars, bioscopen en nog veel meer partijen. Zo verdien je binnen korte tijd je contributie terug!

▶ Lees verder

Festival van de kortste nacht

De kortste nacht vier je op 21 en 22 juni in Arnhem. Samen met Focus Filmtheater en Gelders ...

▶ Lees verder

 

Culturele Financieringswijzer

Op 3 juni is de de Culturele Financieringswijzer van Cultuur+Ondernemen gelanceerd. Dit kan een handig hulpmiddel zijn voor (beginnend) film- en televisiemakers om je ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook