◀ Terug naar prikbord berichten

Bureau zoekt ZZP-er: Werkplekken beschikbaar voor creatieve ondernemers


NBF schreef op 04-05-2018: (Prikbord bericht bewerken)

Ben jij die coole ZZP-er of Freelancer die soms een beetje lonely is ;-) ? Creatief en in de marketing, online of soortgelijke branche actief? Hoe leuk is het om je onderdeel te voelen van een groep jonge soortgenoten! Supertof toch om te werken op een creatieve hotspot waar het bruist van de ideeën en ontwikkelingen!

Dan is dit je kans!

Het internetbureau Acato biedt namelijk vanaf april 2018 aan 4 tot 6 jonge ondernemers uit de online, film, video of marketing sector, werkplekken en vergaderruimtes in hartje centrum van Den Haag aan. Een werkplek bemachtig je bij Acato al vanaf 150 EUR per maand.

Naast werken op een inspirerende Haagse creatieve hotspot, met goede koffie en dagelijks biologische lunch – liggen er misschien nog wel andere kansen. Want wie weet kunnen we nog mooie dingen met elkaar maken!

Interesse?
Ben je enthousiast en geïnteresseerd geworden om een werkplek bij Acato te bemachtigen? Stuur dan snel een mailtje naar info@acato.nl o.v.v. “Ik zoek een werkplek”. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Meer over Acato
Acato creëert online experiences. Wij bedenken, ontwerpen en realiseren effectieve online oplossingen die je met plezier gebruikt. Ons team van 40 acati’s werkt aan een mooie opdrachten. We zijn een full service internetbureau met meer dan 18 jaar ervaring.


Reacties


Een reactie plaatsen

 
Top Terug naar boven

Hoge kortingen op verzekeringen bij de NBF

Leden van de NBF profiteren van hoge kortingen op particuliere én zakelijke verzekeringen bij twee grote verzekeraars. Grote kans dat je met deze korting je lidmaatschap al meteen terugverdient, dus meld je snel aan als lid!

▶ Lees verder

Uitnodiging: NBF Netwerkborrel – Highlights NAB 2019

Wat werd er gepresenteerd op de NAB 2019? Kom er achter op maandag 15 april tijdens de ...

▶ Lees verder

 

Vacature Directeur-bestuurder Nederlands Filmfonds

De Raad van Toezicht (RvT) van het Nederlands Filmfonds is op zoek naar een Directeur-bestuurder voor het Fonds.

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook