Studenten die ingeschreven zijn bij een fulltime audiovisuele opleiding van minimaal HBO-niveau en die recht hebben op studiefinanciering kunnen tijdens hun studieperiode gratis lid worden.  Dit lidmaatschap is geldig voor het academisch jaar waarin de inschrijving plaatsvindt, waarna gratis verlenging mogelijk is zolang je studeert.
Na de studie is er de mogelijkheid om tot 2 jaar na afstuderen lid te blijven voor €30,- per jaar.

Studenten die zich aanmelden als NBF-lid kunnen gebruik maken van dezelfde voordelen als reguliere leden. Hieronder vind je meer informatie over de voorwaarden en wat precies de voordelen zijn voor studenten in de praktijk.

Het NBF servicebureau
De NBF opereert vanuit haar kantoor aan de Leidsegracht in Amsterdam. Dit kantoor is fulltime bezet en  dient als servicebureau voor haar leden. Heb je vragen over contracten, auteursrecht of financiën? Of zoek je contactgegevens van iemand uit de film- en tv sector? Het NBF servicebureau kan je verder helpen of hierin bemiddelen door je in contact te brengen met andere mensen uit ons brede netwerk van film- en tv professionals.

Voordelen voor studenten
De NBF biedt vele kortingen en acties aan die je kunnen helpen bij de ontwikkeling van je professionele status in de mediawereld. Voor de meeste acties heb je de ledenpas nodig. Deze kun je gratis aanvragen door een digitale pasfoto van jezelf te sturen naar nbf@nbf.nl.

Voorwaarden
•    Het gratis studentenlidmaatschap is alleen beschikbaar voor studenten die ingeschreven zijn bij een fulltime audiovisuele opleiding van minimaal HBO-niveau en die recht hebben op studiefinanciering;
•    Om je in te kunnen schrijven als gratis studentlid dien je een bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling te overleggen, dit bewijs kun je uploaden in het aanmeldingsformulier of sturen naar nbf@nbf.nl;
•    Het gratis lidmaatschap geldt alleen voor de periode dat je als student ingeschreven staat en hier een bewijs van kan overleggen en wordt verlengd per academisch jaar.  Elk academisch jaar word je dus gevraagd je bewijs van inschrijving op te sturen, Na de studie is er de mogelijkheid om tot 2 jaar na afstuderen lid te blijven voor €30,- per jaar.
•    Het gratis lidmaatschap wordt automatisch beëindigd als je geen bewijs van inschrijving voor het nieuwe studiejaar toestuurt.
•    Om gebruik te kunnen maken van de kortingen en acties, is het aan te raden om een ledenpas aan te vragen. Je kunt je digitale pasfoto uploaden in het aanmeldingsformulier sturen naar nbf@nbf.nl;
•   Als gratis studentlid heb je geen recht op een welkomstcadeau;
•   Voor de gratis studentleden gelden dezelfde voorwaarden en reglementen als voor reguliere leden. Deze worden in de bevestiging toegestuurd.

Contactgegevens NBF-bureau:
Telefoon: 020-6646588 (doorgaans bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30)
E-mail: nbf@nbf.nl

Aanmeldformulier gratis studentlidmaatschap

Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
M/V*
Geboortedatum*
Woonadres*
Postcode*
Plaats*
Land*
Telefoon*
E-mail*
Website
Opleiding*
 

*Indien overige opleiding, dit veld invullen:
Jaar*
Richting
Hoe ben je bij de NBF terecht gekomen?
Functie* (maximaal 3)
Werkterrein* (maximaal 3)
Opmerkingen
Studenten die gebruik willen maken van deze regeling moeten een bewijs van inschrijving of een studentenpas meesturen, gebruik hiervoor de uploadfunctie. Of stuur deze direct naar nbf@nbf.nl.
 
Bestand toevoegen max. 2mb
Foto voor ledenpas toevoegen max. 2mb
Ik wil een kopie van mijn aanmelding per e-mail ontvangen op het volgende adres

 

Leden door leden actie: Breng een nieuw lid aan en krijg korting!

Als je als bestaand NBF-lid een nieuw lid aanbrengt wordt de helft van het nog te betalen contributiebedrag voor het gehele jaar van het nieuwe lid in mindering gebracht op je eigen contributie van dat jaar. Als je dus iemand aanbrengt die nog €50,- dient te betalen, is de korting die je ontvangt maar liefst €25,-. Je merkt het op deze manier meteen in je eigen portemonnee!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Omgaan met druk: Een panel over burn-outs tijdens de Industry Day van Go Short

Op 5 april presenteerde de NBF in samenwerking met VERS ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook