In de zomer viert Go Short samen met Gelders DOEK en Focus Arnhem de kortste nacht van het jaar met het Filmfestival van de Kortste Nacht. In het weekend van 21 en 22 juni zie je een hoop korte films in Arnhem. Het evenement biedt een nieuw, groot platform voor filmtalent uit de regio. Daarnaast ondersteunen wij graag Gelders talent met de Gelderland Film Pitch: een pitching platform en productietraject voor korte film.

De Gelderland Film Pitch is een pitching platform en productietraject voor korte films, georganiseerd door Go Short. Hiermee bieden we Gelderse filmmakers de mogelijkheid om met een door Go Short beschikbaar gesteld budget een korte film te realiseren. Op het Filmfestival van de Kortste Nacht in Arnhem worden de geselecteerde projecten gepitcht en kiest een deskundige jury, onder leiding van Go Short, drie winnaars. De winnende projecten worden gerealiseerd met een budget van minimaal €7.500 en maximaal €10.000. Go Short stelt een productiebudget van €5.000 euro beschikbaar.

Meer informatie over de voorwaarden vind je hier.

Aanmelden kan tot 26 mei via deze link.

Bron: Go Short

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Petitie “De Publieke Omroep, juist nu”

Binnenkort besluiten de Nederlandse politiek over de toekomst van het publieke omroepbestel. De NVJ en FNV vinden een ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook