Heb jij een geweldig plan voor een sportfilm maar mis je nog (een stukje) financiering? Of heb je spectaculair materiaal op de plank liggen maar kom je niet tot realisatie? Dan is dit je kans! Ding mee naar de sportfilm call en maak kans op €3.500 realisatiegeld, een première plek op het Sportfilmfestival Rotterdam en de prijs voor de beste sportfilm van €1.500!

Ook dit jaar organiseren CineCrowd samen met het SportFilmFestival Rotterdam (SFFR) en OPEN Rotterdam de sportfilm call. We gaan weer op zoek naar vergeten, ontroerende en verrassende sportverhalen. Uit alle ingestuurde plannen worden maximaal drie projecten geselecteerd. Deze projecten ontvangen € 3.500 realisatiegeld onder de voorwaarde dat ze minimaal eenzelfde bedrag ophalen tijdens een crowdfundingcampagne via CineCrowd, een première plek op het SFFR en maken kans op de prijs voor beste sportfilm van € 1.500.

Via deze link is meer info te vinden: https://cinecrowd.com/sportfilmcall.

 

Reageren

De reactiemogelijkheid is gesloten.

Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Verslag NBF Netwerkborrel 15 april: Highlights NAB 2019

Afgelopen maandag vond de maandelijkse NBF netwerkborrel in De Kring weer plaats. Deze week stond de ...

▶ Lees verder

 

Bijzondere vertoning De stilte rond Christine M.

Op maandag 6 mei, 19.00 is er bij EYE een mooie voorstelling van Marleen Gorris' De stilte ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook