Het Movies that Matter Festival in Den Haag is hét internationale filmfestival over mensenrechten en een duurzame samenleving, met negen dagen lang speelfilms, documentaires en debat. Op het festival zijn 70 films te zien in 300 vertoningen en het festival wordt ieder jaar bezocht door meer dan 25.000 bezoekers.

Het festival kent drie competitieprogramma’s. In Activist, een programma in samenwerking met Amnesty International, worden films over mensenrechtenverdedigers gepresenteerd. Camera Justitia zoomt in op onder meer het belang van de rechtsstaat en de strijd tegen straffeloosheid. Dutch Movies Matter toont speelfilms en documentaires van geëngageerde Nederlandse filmmakers.

Movies that Matter Festival 2019 vindt plaats van vrijdag 22 tot en met zaterdag 30 maart in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag.

NBF-leden krijgen €2,- korting per vertoning. Check je inbox voor de kortingscode!

Geen mailing ontvangen? Stuur dan een berichtje naar nbf@nbf.nl!

Bijlagen

  • mtm footer

Reageren

De reactiemogelijkheid is gesloten.

Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook