De International Media Top Convention is een initiatief van BM en consultancybureau 3Rivers. Kopstukken uit de (inter)nationale media-wereld bespreken tijdens een diner de jongste ontwikkelingen in de branche.

Gastheer Rick Nieman zal op dinsdag 12 maart 2019 opnieuw de International Media Top Convention (IMTC) presenteren. De Hallen Studio’s in Amsterdam vormen deze keer het decor voor het keynotes & diner evenement, dat voor de zesde keer zal plaatsvinden. Tot de sprekers behoort in elk geval reclamegoeroe sir Martin Sorrell. Lees hier de uitgebreide terugblik op de laatste editie. Of bekijk hier de hoogtepunten.

Ook in 2019 op de hoogte blijven van de mediastrategie van internationale topspelers en met (nieuwe of bestaande) relaties netwerken in informele sfeer? Neem contact op met Rob Klap op 035-6210150 of mail naar rob@fcklap.nl

Bron: Broadcast Magazine

Reageren

De reactiemogelijkheid is gesloten.

Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

nieuwe regeling IMMERSE\INTERACT

Immerse\Interact is een nieuwe gezamenlijke regeling van het Filmfonds en het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie voor interactieve en immersieve mediaproducties. De regeling vervangt de ...

▶ Lees verder

 

Toch alle Oscars worden uitgezonden

Het plan van de Academy om een aantal Oscars tijdens reclameblokken uit te reiken stuitte op veel verzet. De ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook