Nieuwe locatie: Westergasfabriek
Dit jaar is het AV Festival in de Zuiveringshal West op de Westergasfabriek. Een ‘coole’ locatie die ruimte biedt voor creatieve en vernieuwende evenementen. Dinsdag 11 juni start vanaf 12:00 uur de opbouwdag voor exposanten. AV Festival vindt op woensdag 12 en donderdag 13 juni plaats.

Goedkopere stands
Goed nieuws…. de prijzen voor de stands zijn verlaagd. Prijzen en alle exposanteninformatie vindt u op: AV Festival 2019 standhouders.

It’s an experience
Het AV Festival is meer dan knopjes kijken. Dit jaar gaan we ons nog meer richten op de beleving van de bezoekers. Naast workshops en keynotes gaan we veel aandacht besteden aan de experience op de vloer. Dit verwachten we ook van onze standhouders. Niet wachten tot de bezoeker naar u toe komt, maar pro-actief een experience aanbieden. Dat is leuker voor de bezoeker… en voor de standhouder!

Doelgroepgericht
Iedereen moet zich thuis voelen op het AV Festival. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een duidelijke doelgroepbenadering. We gaan ons in alle uitingen richten op doelgroepen, zoals: broadcast, post production cinematography en new media. Ook dit jaar organiseren we  weer het TalentCafé waar sollicitatie pitches gehouden kunnen worden met aanstormend talent.

Meer info bij AVF19

Reageren

De reactiemogelijkheid is gesloten.

Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

NBF en VERS presenteren: Preview Go Short

Op 3 april gaat in Nijmegen de 11e editie van Go Short van start! Om ons alvast ...

▶ Lees verder

 

De Luizenmoeder en Niemand in de stad bekroond met Zilveren Krulstaart

De scenario's van De Luizenmoeder, de speelfilm Niemand in de stad en de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook