In maart worden voor de 18e keer de Zilveren Krulstaarten uitgereikt, de eervolle prijzen voor scenarioschrijvers, toegekend door vakgenoten.

In tegenstelling tot eerdere jaren moet je je scenario zélf aanmelden om in aanmerking te komen voor de prijs. Dat kan met het speciale aanmeldingsformulier. Als je meer dan één titel wilt inzenden, in een verschillende of dezelfde categorie, moet je voor iedere inzending een nieuw formulier invullen.

Het scenario moet zijn uitgezonden of uitgekomen in de periode van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. De uiterste inzenddatum is 15 januari 2019.

Ook makers die geen lid zijn van het Netwerk Scenarioschrijvers kunnen hun productie aanmelden. Attendeer dus collega’s, producenten en distributeurs op dit bericht.

Meer info: Plot Magazine

Reageren

De reactiemogelijkheid is gesloten.

Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Stemmen Gouden Kalveren

Kom je in aanmerking om te stemmen voor de Gouden Kalf Competitie 2020? Vergeet niet dat je je voor 31 mei aan moet ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook