In maart worden voor de 18e keer de Zilveren Krulstaarten uitgereikt, de eervolle prijzen voor scenarioschrijvers, toegekend door vakgenoten.

In tegenstelling tot eerdere jaren moet je je scenario zélf aanmelden om in aanmerking te komen voor de prijs. Dat kan met het speciale aanmeldingsformulier. Als je meer dan één titel wilt inzenden, in een verschillende of dezelfde categorie, moet je voor iedere inzending een nieuw formulier invullen.

Het scenario moet zijn uitgezonden of uitgekomen in de periode van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. De uiterste inzenddatum is 15 januari 2019.

Ook makers die geen lid zijn van het Netwerk Scenarioschrijvers kunnen hun productie aanmelden. Attendeer dus collega’s, producenten en distributeurs op dit bericht.

Meer info: Plot Magazine

Reageren

De reactiemogelijkheid is gesloten.

Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Nu bij Eye

Deze week bij EYE

▶ Lees verder

 

CinemAsia: lekker eten en films over lekker eten

CinemAsia Film Festival presenteert met OISHII Asia een nieuwe sectie tijdens deze 12de festival editie. OISHII ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook