Laetitia Griffith is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het Nederlands Filmfonds. Minister van Engelshoven heeft ingestemd met de benoeming. Laetitia Griffith volgt Thom de Graaf op, die per 1 november benoemd is als vice-president van de Raad van State.

Laetitia Griffith is sinds oktober 2016 lid van de Raad van Toezicht van het Filmfonds. Ook is zij commissaris bij KPMG, TenneT, Holding Nationale Goede Doelen Loterij/Postcodeloterij en Bestuursvoorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Griffith is voormalig Staatsraad Raad van State, voormalig lid van de Tweede Kamer voor de VVD en voormalig voorzitter van het bestuur van het Prinses Beatrix Spierfonds.

Bron: Filmfonds

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Verslag NBF Netwerkborrel 15 april: Highlights NAB 2019

Afgelopen maandag vond de maandelijkse NBF netwerkborrel in De Kring weer plaats. Deze week stond de ...

▶ Lees verder

 

Rijkscultuurfondsen reageren gezamenlijk op stelseladvies Raad voor Cultuur

In een brief aan minister Van Engelshoven wijzen de zes rijkscultuurfondsen op de mogelijk verstrekkende consequenties ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook