De Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers (NBF) zoekt op korte termijn een bureaumedewerker voor 16-20 uur per week.

De NBF is opgericht in 1952 en is met meer dan 600 leden de oudste beroepsvereniging van film- en televisiemakers in Nederland. Vrijwel alle disciplines in de Nederlandse film- en televisie-industrie zijn vertegenwoordigd.

De NBF organiseert diverse evenementen en bijeenkomsten voor haar leden en de branche. Zoals de sectorbrede nieuwjaarsreceptie in EYE voor meer dan 25 organisaties, maandelijkse netwerkborrels in sociëteit De Kring, en seminars tijdens NFF en IDFA over ACES, 4K en HDR met partners als The Academy of Motion Pictures en diverse sponsors uit de industrie.

Voor de versterking van ons kantoor en organisatie zoeken wij op korte termijn een:

Bureaumedewerker (0,4-0,5 fte)

De taken zullen bestaan uit:

- Communicatiewerkzaamheden, bestaande uit o.a. het bijhouden van de website (WordPress) en social media; het maken van de nieuwsbrief (Mailchimp)
- Ledenwerving
- Ondersteuning bij events
- Ondersteuning overige kantoorwerkzaamheden en bestuur

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, flexibel is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Een relevante opleiding en/of werkervaring zijn gewenst. Het is een pré als je affiniteit hebt met de film- en tv-sector en woonachtig bent in omgeving Amsterdam. De functie is op basis van 16-20 uur per week.

Geïnteresseerd? Stuur vóór 15 oktober je C.V. met motivatie per mail naar nbf@nbf.nl (t.a.v. Hannah Lindo).

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Stemmen Gouden Kalveren

Kom je in aanmerking om te stemmen voor de Gouden Kalf Competitie 2020? Vergeet niet dat je je voor 31 mei aan moet ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook