IDFA 2018 staat voor de deur en zoals elk jaar organiseert de NBF met netwerkborrel rondom dit toonaangevende documentairefestival. Om je een beetje wegwijs te maken binnen het programma dat zo’n 300 creatieve documentaires en interactieve documentaire projecten telt, nodigt de NBF op maandag 29 oktober de kersverse IDFA-directeur Orwa Nyrabia uit om zijn festivalfavorieten uit de doeken te doen aan de hand van aansprekende fragmenten. Ben je ook benieuwd welke documentaires Orwa aanbeveelt? Meld je dan snel aan! Let op: het aantal kaarten is beperkt.

Dinerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€13,50) en twee gangen (€19,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinerdeal, hoe veel gangen je wil, en of je vlees of vegetarisch eet. Aanmeldingen voor het diner dienen uiterlijk op vrijdag 26 oktober binnen te zijn. 

Programma
18:30 – 19:45  gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00  inloop programma
20:00 – 21:30  programma in Club Up
21:30 – 23:00  borrelen in de bar van de Kring

De voertaal van dit evenement is Engels.

Meld je aan via Eventbrite

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Verslag NBF Netwerkborrel 15 april: Highlights NAB 2019

Afgelopen maandag vond de maandelijkse NBF netwerkborrel in De Kring weer plaats. Deze week stond de ...

▶ Lees verder

 

Deze week bij EYE

Deze week te zien en te doen bij EYE

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook