Op maandag 1 oktober is de Nederlandse Beroepsvereniging voor Film- en televisiemakers weer van de partij op het NFF, waar zij in de stadsschouwburg van Utrecht haar welbekende professionalsborrel organiseert. Onderdeel van het programma zijn de eindexamenpitches, met bijbehorende prijsuitreiking door de NBF en Het Ketelhuis, van de lichting van 2019 van De Nederlandse Filmacademie.
Alle leden en relaties van de NBF zijn van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.

Eindexamenpitches
Tijdens de NBF professionalsborrel, die steevast plaatsvindt tijdens het Nederlands Film Festival, zal opnieuw een aantal eindexamenstudenten van de Nederlandse Filmacademie haar examenfilms te pitchen. De studenten krijgen de gelegenheid om kort haar afstudeerwerken te presenteren en tevens een oproep te doen voor ondersteuning van deze projecten. Inmiddels verbonden aan een publieke omroep, hopen de makers met behulp van de pitches en bijbehorende teasers extra support vanuit de filmindustrie te verwezenlijken.

Er zal door het NBF-bestuur en Het Ketelhuis een geldprijs van € 1.000 worden uitgereikt aan het team met de beste pitch. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de bovengenoemde partner.Tevens biedt Het Ketelhuis faciliteiten aan voor de afgeronde film van het winnende team.

 

Wat: Professionalsborrel met pitches tijdens het Nederlands Film Festival
Wanneer: Maandag 1 oktober 2018 van 17:00 tot 19:00 (de pitches vinden plaats van 18:00-18:30)
Waar: De Zindering, Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 Utrecht
Aanmelding: Gratis, via Eventbrite

De NBF Professionalsborrel wordt mede mogelijk gemaakt door Aon Nederland en Het Ketelhuis.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Nu bij Eye

Deze week bij EYE

▶ Lees verder

 

CinemAsia: lekker eten en films over lekker eten

CinemAsia Film Festival presenteert met OISHII Asia een nieuwe sectie tijdens deze 12de festival editie. OISHII ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook