Veel filmmakers investeren veel in nieuwe apparatuur, die vervolgens een groot deel van de tijd ongebruikt op de plank blijft liggen. Deelplatform Gearbooker, speciaal gericht op filmmakers, fotografen en andere creatieven, biedt hiervoor de ideale oplossing.  Het concept is heel eenvoudig: je huurt apparatuur van andere creatieven, handig voor kortdurende opdrachten óf om eens nieuwe apparatuur uit te proberen voordat je het zelf aanschaft.

Veilig en verzekerd
Via Gearbooker is het gehele huurproces gemakkelijk en veilig: onder andere met een erg goede verzekering, een gedegen check van alle huurders, een onderling reviewsysteem en andere veiligheidsmaatregelen (lees meer hierover). Bekijk het inmiddels ruime huuraanbod op www.gearbooker.com.

NBF Gear Club
Ook is er een speciale NBF “Gear Club” in het leven geroepen op het platform. Als je je aanmeldt voor Gearbooker kun je lid worden van deze groep. Hiermee ruil je nog gemakkelijker en vertrouwder apparatuur uit met collega’s.

Korting op je eerste boeking via je NBF lidmaatschap
NBF leden ontvangen met de volgende couponcode € 15,- korting op hun eerste boeking op Gearbooker. Je stuurt hiervoor je NBF lidmaatschapsnummer naar hello@gearbooker.com en ontvangt vervolgens de code.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Verslag NBF Netwerkborrel 15 april: Highlights NAB 2019

Afgelopen maandag vond de maandelijkse NBF netwerkborrel in De Kring weer plaats. Deze week stond de ...

▶ Lees verder

 

Rijkscultuurfondsen reageren gezamenlijk op stelseladvies Raad voor Cultuur

In een brief aan minister Van Engelshoven wijzen de zes rijkscultuurfondsen op de mogelijk verstrekkende consequenties ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook