NFF Extended 12 juni: Zicht op zoveel meer
Het advies van de Raad voor Cultuur

Met: Guido van Nispen, Pieter Kuijpers, Loes Komen, Michael Leendertse, Pien Houthof, Diederik Hoekstra en Joost de Vries.

Locatie: EYE Filmmuseum, Amsterdam
Datum: dinsdag 12 juni 2018
Tijd: 10.00-12.30 uur

Na succesvolle eerdere sessies over recoupment en diversiteit organiseert NFF Extended op 12 juni a.s. een bijeenkomst over het advies van de Raad voor Cultuur van afgelopen februari (zie: Advies Raad voor Cultuur).

Wat betekent dit advies concreet voor makers, crewleden en andere professionals in de komende jaren? Hoe kunnen we in een snel veranderend medialandschap samen inzetten op kwaliteit, en hoe maken we gebruik van innovatie bij het toegankelijk en zichtbaar maken van onze eigen producties? Welke kansen liggen er op het gebied van mediawijsheid en filmeducatie?

Guido van Nispen, commissievoorzitter van de Raad voor Cultuur geeft een presentatie van het advies waarna onder meer Pieter Kuijpers (producent/regisseur), Loes Komen (producent), Michael Leendertse (scenarioschrijver), Pien Houthof (vertoner & educatie) en Diederik Hoekstra (VPRO) in gesprek gaan over het advies onder leiding van Joost de Vries.

Laat je informeren en inspireren, en denk mee over deze voor iedereen relevante onderwerpen. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, maar je moet je wel aanmelden. Dat kan via deze link.

Volg de Facebook pagina om op de hoogte gehouden te worden.

Bron: NFF

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Stemmen Gouden Kalveren

Kom je in aanmerking om te stemmen voor de Gouden Kalf Competitie 2020? Vergeet niet dat je je voor 31 mei aan moet ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook