Gezien de overvolle agenda van de Algemene Ledenvergadering die vanavond plaatsvindt, is de kans groot dat we te weinig tijd hebben voor de aansluitende korte presentatie/voorlichting met betrekking tot het onderwerp van de vertrouwenspersoon in de filmwereld. Onze oprechte excuses hiervoor. Omdat we het een belangrijk onderwerp vinden, plannen we na de zomer een nieuwe voorlichtingsavond in. Via de website www.nbf.nl en onze sociale mediakanalen houden we jullie hiervan op de hoogte.

Op maandag 28 mei organiseert de NBF, na afloop van haar algemene ledenvergadering, een korte presentatie omtrent het onderwerp van de vertrouwenspersoon in de filmwereld. Wat doet een vertrouwenspersoon precies, wat kun je er wel en niet van verwachten?

Wat Voorlichting vertrouwenspersoon in de filmsector
Wanneer Maandag 28 mei 2018, 20:30
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Toegang Gratis

Let op: Deze presentatie vindt plaats na de ALV van de NBF.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Labyrinth Ethiek – 28 juni

Beeld en Geluid organiseert op vrijdag 28 juni de tweede aflevering in de debatreeks voor mediamakers, deze editie draait ...

▶ Lees verder

 

Festival van de kortste nacht

De kortste nacht vier je op 21 en 22 juni in Arnhem. Samen met Focus Filmtheater en Gelders ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook