Twee filmprojecten zijn geselecteerd voor de eerste ronde van het Netherlands Film Fund + Hubert Bals Fund Co-production Scheme 2018 en ontvangen een realiseringsbijdrage van € 50.000 van het Nederlands Filmfonds. Keplerfilm coproduceert Feathers of a Father van Omar Elzohairy (Egypte) en Rinkel Film coproduceert Nasir van Arun Karthick (India).

Beide projecten werden in 2017 ondersteund met HBF Script- & Projectontwikkeling. Autodidact Arun Karthick nam vervolgens met Nasir deel aan BoostNL, het gezamenlijke ontwikkelingsinitiatief van de Holland Film Meeting in Utrecht en International Film Festival Rotterdam.

Het NFF+HBF Co-production Scheme is een programma van het Nederlands Filmfonds en International Film Festival Rotterdam dat al meer dan tien jaar met succes Nederlandse filmproducenten betrekt bij reeds door het Hubert Bals Fonds ondersteunde, internationale coproducties. Sinds 2006 stelt het Nederlands Filmfonds jaarlijks € 200.000 beschikbaar voor de ondersteuning van vier projecten.

Bron: Filmfonds

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook