In het sprankelende CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT neemt de Belgische schrijver-regisseur Bert Scholiers de kijker mee van het Antwerpse nachtleven, naar verlaten sneeuwvlaktes tot aan de verre uithoeken van het universum, in het gezelschap van twee laconiek babbelende twintigers. CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT is een eigenzinnige, geestige en betoverende film en een ode aan de cinema.

Op 14 mei wordt dit Vlaamse pareltje vertoond op de jaarlijkse avond van het Netwerk Scenarioschrijvers en de Dutch Directors Guild in het Ketelhuis in Amsterdam. Na afloop gaat scenarioschrijver Jaap Peter Enderlé in gesprek met Bert Scholiers.

CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT was eerder dit jaar te zien op het International Film Festival Rotterdam. En wordt in juni uitgebracht in de Nederlandse filmtheaters. Kijk hier naar de trailer: https://youtu.be/zFWOsQEuAFA
Bert Scholiers (1984) schreef eerder het scenario van de film Sprakeloos en de serie Connie & Clyde. De romcom Smoorverliefd kreeg een remake in Nederland. CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT is zijn debuut als regisseur.

Zin om de film van je Belgische collega te zien? Reserveer je gratis kaartjes via eventbrite. Introducees zijn van harte welkom.

Na afloop is iedereen uitgenodigd door DDG en het Netwerk voor een borrel aan de bar van Het Ketelhuis.

Datum: maandag 14 mei
Locatie: Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook