Het Cannes Film Festival dat dinsdag begint heeft op de valreep de jury voor het programma-onderdeel Un Certain Regard compleet. Door juryvoorzitter Benicio del Toro werden er vijf namen aan de juryselectie toegevoegd.

De 51-jarige Puerto Ricaanse filmacteur gaat samenwerken met de Palestijnse regisseur Annemarie Jacir, de Russische regisseur Kantemir Balagov, de Franse actrice Virginie Ledoyen en directeur Julie Huntsinger van het Telluride Film Festival.|
Un Certain Regard is de tweede officiële selectie van het festival, naast de competitie voor de Gouden Palm. In de competitie strijdt de Nederlandse coproductie Rafiki van regisseur Wanuri Kahiu met zeventien andere films om de prijzen, waaronder de Camera d’Or voor beste debuutfilm.

De 71e editie van het Cannes Film Festival vindt plaats van dinsdag 8 mei tot en met 19 mei.

Bron: Nu.nl

 

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Petitie “De Publieke Omroep, juist nu”

Binnenkort besluiten de Nederlandse politiek over de toekomst van het publieke omroepbestel. De NVJ en FNV vinden een ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook