Go Short 2018 staat weer voor de deur en daarmee ook de jaarlijkse Industry Day! In samenwerking met EYE en de NBF organiseert Go Short op vrijdag 13 april een inspirerend en actief programma voor Nederlandse en internationale filmmakers, producers, distributeurs en kopers.

Sleutelfiguren in de Europese filmindustrie, zoals de filmmaker in focus Patrik Eklund en Vimeo curator Meghan Oretsky, zullen deelnemen aan panel talks en masterclasses. Daarnaast vinden er professionele speeddates plaats en verschillende workshops.

Ook dit jaar kunnen NBF-leden met fikse korting de Industry Day bezoeken. Voor € 15,00 kan je als lid gedurende de dag deelnemen aan de verschillende masterclasses, paneldiscussies en workshops.

Ook organiseert de NBF zelf een paneldiscussie, waarvoor NBF-leden van harte zijn uitgenodigd:

Panel talk: NBF presents: creating web series
Nieuwe manieren van distributie en nieuwe technologieën hebben geen effect op een van de belangrijkste aspecten van een goede film: goede storytelling. De regels voor het vertellen van mooie en aangrijpende verhalen met sterke personages zijn in geen jaren veranderd, en zullen dit ook in de toekomst niet doen.Tijdens deze interactieve paneldiscussie delen succesvolle makers van web-series hun ervaringen en de lessen die zij geleerd hebben tijdens het maken van hun online series. Aan de hand van een overzicht van recente (internationale) web-series, wordt er gekeken naar de beste manieren om je eigen serie te ontwikkelen en hoe je kan overleven in deze, binnenkort zeer competitieve, markt. De Nederlandse acteur Pepijn Schoneveld zal een van de deelnemers zijn aan dit panel.

Bekijk hier het volledige programma van de Industry Day.

Wil je de Go Short Industry Day bijwonen? Registreer je dan hier. Registratie is ook nodig als je als je al in het bezit bent van een accreditatie.

Go Short Industry Day
Locatie Lux, Mariënburg 38-39, Nijmegen
Datum Vrijdag 13 april, 2018
Tijd 10:30 – 17:30
Originele prijs € 27,50
NBF-ledenprijs € 15,00

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Verslag NBF Netwerkborrel 15 april: Highlights NAB 2019

Afgelopen maandag vond de maandelijkse NBF netwerkborrel in De Kring weer plaats. Deze week stond de ...

▶ Lees verder

 

Bijzondere vertoning De stilte rond Christine M.

Op maandag 6 mei, 19.00 is er bij EYE een mooie voorstelling van Marleen Gorris' De stilte ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook