De documentaire Doof Kind, die vorig jaar tijdens het documentaire-filmfestival IDFA de grote publieksprijs in ontvangst mocht nemen, is geselecteerd voor diverse internationale festivals.

In de bejubelde film toont regisseur Alex de Ronde hoe zijn zoon, de dove Tobias, ondanks zijn handicap zijn draai in het leven gevonden heeft.

Maker Alex de Ronde, tevens directeur van bioscoop Ketelhuis, reist begin maart naar Griekenland voor het 20th Thessaloniki Documentary Festival en eind maart gaat hij samen met zoon en hoofdpersoon Tobias de Ronde naar het One World Festival in Praag.

Deze maand toeren Alex en Tobias nog door het land en zijn ze bij diverse voorstellingen van Doof Kind aanwezig. Zaterdag 24 februari is de film te zien in filmtheater Rialto, een dag later in Ketelhuis

Bron: Het Parool

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Registratie FOCUS 2018 van start

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat de NBF in 2018 officiëel partner is van FOCUS, hét event voor ...

▶ Lees verder

 

Cursussen en Masterclasses voor filmmakers tijdens Noordelijk Film Festival

Tijdens het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden, van 5 tot en met 11 november, worden ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook