Reminder: nieuwe mogelijkheden contributiebetaling vanaf 2018

Voor alle NBF-leden: vanaf 2018 is het mogelijk om op verschillende manieren de contributie te betalen. Leden die per factuur betalen en dit vóór 31 januari doen, krijgen €5 korting. Ook kan er voortaan weer per maand betaald worden.

De afgelopen jaren is er achter de schermen hard gewerkt aan de modernisering van onze administratie en boekhouding. Efficiënter, goedkoper en flexibeler. En we zijn overgestapt naar een andere, socialere, bank. Dit alles zorgt er voor dat we vanaf het komend jaar de service voor de betaling van de contributie kunnen uitbreiden.

Het wordt weer mogelijk om per maand te gaan betalen! Dus als je inkomsten per maand binnen komen, is het misschien prettiger omdat te doen. Maar in ieder geval heb je keuzevrijheid!

Vanaf begin 2018 wordt het mogelijk om op verschillende manieren te betalen, met bijbehorende tarieven (omdat de bank- en administratiekosten verschillen).

Het basiscontributietarief blijft voor het twaalfde jaar op rij overigens ongewijzigd! (€30)

* Factuur betaling in 1 keer, zelf overmaken tot 31 januari – €25 (€5 korting!)
* Factuur betaling in 1 keer, zelf overmaken vanaf 1 februari – €30
* Betaling per kwartaalincasso – €30 (€7,50 per kwartaal)

Mocht je je manier van betalen willen wijzigen, stuur dan een mail naar nbf@nbf.nl met je keuze.
Als wij niks horen, dan gaan we ervan uit dat je op dezelfde manier wilt blijven betalen als je nu doet.

Meer leden
Om onze stem aan de onderhandelingstafels beter te laten horen, hebben we meer leden nodig. Daarom introduceren we een introductie lidmaatschap, nieuwe leden krijgen een speciaal introductie-tarief. Als we de komende tijd substantieel meer leden weten te krijgen, dan kan de ALV besluiten om de algemene tarieven zelfs te verlagen. Natuurlijk zijn sommige collegae al lid van een specifieke organisatie op basis van hun eigen functie. Vanwege de macht van het getal willen wij hen als generieke organisatie voor de gehele Film, TV en AV branche ook graag vertegenwoordigen. Daarom krijgen nieuwe leden op vertoon van het lidmaatschapsbewijs een nog grotere korting op het introductietarief.

Zie voor alle tarieven: www.nbf.nl/lidworden

Actie ‘leden door leden’
En omdat wij jullie hulp bij het werven van nieuwe leden heel hard kunnen gebruiken, is het ook in 2018 mogelijk om je contributie terug te verdienen door mee te doen met de actie ‘leden door leden’. Als je een nieuw lid aanbrengt, wordt de helft van het nog door hem/haar te betalen bedrag in mindering gebracht op je eigen contributie. Dus hoe meer mensen je aanmeld en hoe eerder in het jaar je iemand aanmeldt, hoe groter je voordeel.

Nieuwe leden kunnen in het aanmeldingsformulier aangeven via welk bestaand lid ze zijn binnengekomen, wij zorgen ervoor dat het verrekend wordt.

Vriendelijke groet,

Bureau NBF