Crowdfunding platform CineCrowd verzorgt vanaf eind oktober maandelijks een uiterst eigenzinnig programma van films die dankzij crowdfunding zijn gerealiseerd in LAB111: ‘De Maandelijkse Oogst’.

Elke laatste woensdag van de maand vindt een vertoning plaats van unieke films, inclusief Q&A met de makers. Elke avond heeft een ander thema, de eerste editie van woensdag 25 oktober draagt de titel: Be who you are, love who you want.

Tijdens ‘De Maandelijkse Oogst: Be who you are, love who you want’ worden de volgende films vertoond: JORDY IN TRANSITLAND (6 min) van Willem Timmers, VAN MARS NAAR VENUS (25 min) van Kevin Kok, GILLES (6 min) van Jordi Wijnalda en MY SILICONE LOVE (26 min) van Sophie Dros. Hoe verschillend de geselecteerde films op het eerste gezicht ook lijken, toch kunnen ze allemaal geplaatst worden onder dezelfde noemers: identiteit en geaardheid. Dit categoriseren of labelen van verschillende types is juist iets wat de hoofdpersonages uit de films liever willen verwerpen; het hokjes plaatsen is iets wat niet werkt voor het bepalen van hun identiteit.

De vertoning begint om 20:30 uur en eindigt met een Q&A, waarin de makers en/of hoofdrolspelers open staan voor vragen en het delen van hun visie met het publiek. Tickets kosten €5,- en kunnen gekocht worden via het Facebook event van De Maandelijkse Oogst.

Bron: CineCrowd

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook