Steve Walker, 1966 / 2017

Veel te vroeg overleed Steve vorige week dinsdag op 51-jarige leeftijd, aan een hartaanval. Steve leefde voor het vak van cameraman en heeft een hoop mooie producties op zijn naam staan.

Als geen ander begreep hij dat je alleen echt goed en mooi camerawerk kon leveren als je verder keek dan alleen je eigen discipline. Nooit om een idee verlegen, probeerde je te overtuigen van het mooie, het uitzonderlijke, het aparte en het gewaagde.

Zijn creativiteit hield niet op bij beeld: hij was ook een begenadigd singer-songwriter. Samen met zijn getalenteerde dochter EasyMay was ook dat een goede creatieve uitlaatklep.

Steve zal nooit verdwijnen uit ons hart en onze gedachten. Hij leeft voort in zijn mooie werk en zijn onvoorwaardelijke vriendschap.

Rust zacht lieve vriend,

Guy Molin & Ron Toekook
NBF-bestuur

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Nu bij Eye

Deze week bij EYE

▶ Lees verder

 

CinemAsia: lekker eten en films over lekker eten

CinemAsia Film Festival presenteert met OISHII Asia een nieuwe sectie tijdens deze 12de festival editie. OISHII ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook