Filmproducent BosBros (Minoes, Wiplala) steunt de Best Project in Development Award, die wordt uitgereikt tijdens de prijsuitreiking van Cinekid for Professionals op vrijdag 27 oktober 2017 in Amsterdam.

De award ceremonie vormt de afsluiting van de Junior Co-Production Market, een internationaal tweedaags evenement dat financiers, producenten en omroepen kennis laat maken met de nieuwste en meest innovatieve jeugdprojecten op gebied van film en televisie.

Alle projecten die voor deze markt worden geselecteerd komen in aanmerking voor deze award. De uiteindelijke winnaar wordt uitgekozen door een driekoppige jury. De Burny Bos Best Project Award bestaat uit een cash bedrag van € 2.500 en begeleiding vanuit BosBros om het project daadwerkelijk te realiseren.

Burny Bos
Filmproducent BosBros heeft als producent van kwalitatieve film en televisie-producties de afgelopen 25 jaar een golfbeweging teweeggebracht, die definitief een stempel drukte op de kwaliteit van Nederlandse jeugdfilms en series. Denk aan Abeltje, Minoes, Dolfje Weerwolfje en Wiplala. Bovendien heeft oprichter Burny Bos samen met zijn team de Nederlandse jeugdfilms en series eveneens in het buitenland geïntroduceerd en won daarmee al vele Internationale onderscheidingen.

Cinekid for Professionals
Cinekid for Professionals is een vierdaags evenement tijdens het Cinekid Festival en brengt (ruim 500) media-professionals uit ongeveer 40 landen bij elkaar, afkomstig van 24 internationale festivals en 22 internationale omroepen. Verder biedt CfP meer dan 30 sprekers, meer dan 350 recente producties klaar om aangekocht te worden en projecten in ontwikkeling die zoeken naar coproducenten en co-financiers.

Bron: Cinekid

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Verslag NBF Netwerkborrel 15 april: Highlights NAB 2019

Afgelopen maandag vond de maandelijkse NBF netwerkborrel in De Kring weer plaats. Deze week stond de ...

▶ Lees verder

 

Bijzondere vertoning De stilte rond Christine M.

Op maandag 6 mei, 19.00 is er bij EYE een mooie voorstelling van Marleen Gorris' De stilte ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook