Verdien een deel van je contributie terug door het aanbrengen van nieuwe leden!

Als je als bestaand NBF-lid een nieuw lid aanbrengt wordt de helft van het nog te betalen contributiebedrag voor het gehele jaar van het nieuwe lid in mindering gebracht op je eigen contributie van dat jaar. Als je dus iemand aanbrengt die nog €50,- dient te betalen, is de korting die je ontvangt maar liefst €25,-. Je merkt het op deze manier meteen in je eigen portemonnee!

Voorwaarden
- Het ‘verdiende’ bedrag kan alleen in mindering worden gebracht op je resterende contributie en wordt niet uitbetaald. Als je de NBF geen contributie meer verschuldigd bent (zoals gratis studentlid), dan kun je dus geen geld verdienen door deze regeling.
- Je kunt meerdere leden aanmelden, op deze manier kun je je resterende contributie dus volledig terugverdienen. Ook hier geldt, als je geen contributie meer verschuldigd bent, krijg je geen geld toe.
- De NBF contributies worden per kwartaal geïnd, dit betekent dat als je iemand aanbrengt in (bijvoorbeeld) het 2e kwartaal, dat de contributie dan verrekend wordt in het 3e kwartaal.
- De resterende contributie van het nieuwe lid hangt af van het moment in het jaar waarop hij/zij zich aanmeldt. Bijvoorbeeld: Als iemand zich tijdens het 1e kwartaal aanmeldt, betaalt hij/zij alleen het 2e, 3e en 4e kwartaal voor dit jaar.

Stuur dus snel de link naar het aanmeldingsformulier door naar je collega’s en kennissen in het vak en zorg dat ze lid worden van dé brede beroepsvereniging voor alle AV-professionals. In het aanmeldingsformulier kunnen nieuwe leden jouw naam opgeven voor deze actie.

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Doe mee: KRO-NCRV documentaire wedstrijd

Stuur voor 1 maart 2019 je plan voor een documentaire die aansluit bij het thema 'De ander als vijand' ...

▶ Lees verder

 

Uitnodiging sectorbrede nieuwjaarsreceptie

NBF leden ontvangen vanavond een uitnodiging voor de sectorbrede nieuwjaarsreceptie op 15 januari 2019. Geef je snel op via de link naar Eventbrite ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook