Op 2 november vindt er weer een NBF Netwerkborrel plaats! Deze avond zal in het teken staan van het grootste internationale documentairefestival IDFA, dat dit jaar plaatsvindt van 18 t/m 29 november in Amsterdam.

Tijdens deze avond zal IDFA-directeur Ally Derks een exclusieve preview geven van de selectie van het festival. Zij zal aan de hand van fragmenten de highlights van het programma uit de doeken doen en haar persoonlijke tips onthullen. Wil je dus goed beslagen ten ijs komen op het festival? Kom dan vooral langs op deze NBF netwerkborrel en neem al je collega’s mee, want de avond is geheel gratis toegankelijk voor alle professionals uit de sector.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 19:00 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 30 oktober binnen te zijn.

Programma
19:00 – 20:45   gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
21:00 – 22:00   programma in De Uitkijk
22:00 –            napraten en borrelen in De Kring

Let op! Deze editie van de Netwerkborrel vindt plaats op twee locaties. Het diner vindt zoals altijd plaats in De Kring. Daarna lopen we naar De Uitkijk voor het programma met Ally. Mensen die alleen naar het programma willen, kunnen direct naar De Uitkijk komen. De borrel na afloop vindt weer plaats in De Kring.

Wat NBF netwerkborrel – IDFA preview met Ally Derks
Wanneer Maandag 2 november
Waar Borrel & Diner: De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Programma: De Uitkijk, Prinsengracht 452, 1017 KE Amsterdam
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

‘Eurovisie Songfestival 2020 moet een visitekaartje worden van Nederlandse creativiteit en media-innovatie’

NPO, AVROTROS en NOS organiseren Eurovisie Songfestival 2020. Het festival is één ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook