Ook dit jaar is de NBF weer van de partij op het Nederlands Film Festival met de jaarlijks terugkerende NBF netwerkborrel met pitches van de studenten van de Filmacademie. Dit jaar vindt de borrel plaats op dinsdag 29 september op een nieuwe locatie, Club Cloud Nine van Tivoli Vredenburg.

Om 18:00 zal een selectie van lichting 2016 van de Nederlandse Filmacademie voor het eerst hun eindexamenprojecten presenteren aan een groter publiek. Een selectiecommissie, bestaande uit Anton Scholten (voorzitter NBF, Filmmore), Oeke Hoogendijk (documentaireregisseur), Idse Grotenhuis (Talpa), en Hanneke Niens (Keyfilm), heeft tijdens een pitch-sessie van alle eindexamenplannen zeven projecten geselecteerd. De makers houden een korte pitch op de netwerkborrel en krijgen de gelegenheid om een oproep te doen voor ondersteuning van hun project.

Alle leden en relaties van de NBF zijn van harte welkom, dus hopelijk tot de 29e! Aanmelden kan via Eventbrite: www.eventbrite.nl/e/tickets-festivaleditie-nbf-netwerkborrel-op-het-nff-met-pitches-filmacademie-18553563207.

Wat: Festivaleditie NBF netwerkborrel
Wanneer: dinsdag 29 september 2015 van 17:30 – 19:00 (pitches om 18:00, aansluitend Dutch ACES seminar – the sequel om 19:00)
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Club Cloud Nine, Tivoli Vredenburg, Utrecht
Toegang: op uitnodiging of na aanmelding via Eventbrite: www.eventbrite.nl/e/tickets-festivaleditie-nbf-netwerkborrel-op-het-nff-met-pitches-filmacademie-18553563207.

Programma
17:30 – 18:00     inloop en borrel
18:00 – 18:30     pitches lichting 2016 Filmacademie
18:30 – 19:00     borrel

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Stemmen Gouden Kalveren

Kom je in aanmerking om te stemmen voor de Gouden Kalf Competitie 2020? Vergeet niet dat je je voor 31 mei aan moet ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook