De komende VERS Avond staat in het teken van één maker, namelijk Sam de Jong (28), die met zijn debuutfilm Prins vanaf 26 juni in de Nederlandse bioscopen draait en die eerder dit jaar een ‘special mention’ ontving op de Berlinale.

De avond staat in het teken de eerdere films van Sam vanaf zijn afstuderen (in 2012) tot aan Prins. En hoe dat werk zich verhoudt tot zijn recente speelfilmdebuut.

Ook wordt Marc Jacobs (20’) vertoond, die werd geselecteerd op de Berlinale 2014, ‘Malaguti Phantom’, een film uit het Kort! traject en ‘De laatste keer’ een videoclip voor The Opposites. Hoe komen die overeen in stijl, decoupage, montage, thema’s? En zien we dat ook terug in Prins? Steven Rubinstein zal de gespreksleiding op zich nemen.

Na de VERS Avond met Sam de Jong is er natuurlijk tijd voor drank en goede gesprekken in Het Ketelhuis. Ondersteund door plaatjes van een DJ.

Datum: maandag 6 juli
TijdAanvang 19.30 uur
Toegang:
Gratis voor VERS leden
(op vertoon van ledenpas 2014/2015)
Cineville pas
Niet-leden betalen € 5,-
Locatie: Het Ketelhuis

Bron: VERS

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook