Op de NBF netwerkborrel van november vertonen we een exclusieve en bijzondere voorpremière van de documentaire SLUIZER SPEAKS, over onlangs overleden NBF-erelid en gevierd cineast George Sluizer.

De film gaat officieel pas op 27 november in première, maar NBF-leden krijgen de kans om de film op deze NBF avond eerder te zien met een Q&A met een groot deel van de makers. Regisseur/producent Dennis Alink, editor Tom van Klingeren, cameraman Thomas van der Gronde, componist Niek Lucassen en producent Joop van Wijk zullen aanwezig zijn om na de vertoning na te praten.

Alle NBF-leden zijn van harte uitgenodigd op deze bijzondere avond, en mogen een introducee meenemen. Aanmeldingen ontvangen wij graag vóór vrijdag 21 november via nbf@nbf.nl.

Synopsis SLUIZER SPEAKS (2014)

Geregisseerd door Dennis Alink, met George Sluizer, Johanna Ter Steege en Gene Bervoets

SLUIZER SPEAKS vertelt het verhaal van filmmaker George Sluizer (SPOORLOOS, DARK BLOOD) vanaf het moment dat hij besluit om zijn nooit afgeronde film ‘Dark Blood’ eindelijk af te maken. Sluizer is echter al op leeftijd en kan volgens de doktoren vanwege een slagaderbreuk ieder moment dood neervallen. Terwijl hij worstelt met zijn gezondheid en zijn film kijkt hij terug in de tijd naar zijn roerige leven in de filmindustrie.

Klik hier voor de trailer.

Dinnerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinnerdeal bij de Kring. Er is keuze tussen een menu met één gang (€12,50) en twee gangen (€18,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 21 november via nbf@nbf.nl binnen te zijn (graag met vermelding 1 of 2 gangen, en of het een vegetarisch diner dient te zijn)

Programma:
17:30 – 18:30     inloopborrel in de bar van De Kring
18:30 – 19:45     gezamenlijk diner in het Kring-restaurant
19:45 – 20:00     inloop programma
20:00 – 21:30     vertoning SLUIZER SPEAKS
21:30 – 22:15     Q&A
22:15 – 23:00    borrelen in de bar van Club Up

Wat: NBF netwerkborrel – Speciale voorpremière SLUIZER SPEAKS voor NBF-leden
Wanneer
: maandag 24 november 2014
Waar: De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie: leden van de NBF, Kring-leden
Toegang: op uitnodiging

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij aanmelding ook aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook