In het kader van IDFA staat de NBF netwerkborrel op maandag 25 november in het teken van het documentairescript.

We gaan o.a. met Scriptdoctors Marieke van der Winden en Sarah Vos en regisseur Stella van Voorst van Beest in op de manier waarop een script ingezet kan worden voor het creëren van een succesvol documentaireplan en op problemen waar makers tegenaan lopen in het schrijfproces. Ook zal er aandacht zijn voor de praktische kant: waaraan moet je denken als je een script schrijft voor een subsidieaanvraag en hoe kom je door middel van een script tot een goed doordacht plan?

Met bijdragen van (lijst wordt nog aangevuld, hou de website in de gaten):

Marieke van der Winden en Sarah Vos (Scriptdoctors) – vanuit hun ervaring als schrijver en regisseur van een breed scala aan documentaires schrijven en herstructureren de Scriptdoctors scenario’s voor kwaliteitsdocumentaires. Ze zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de financieringskansen en werken voor zowel regisseurs als producenten en omroepen.

Stella van Voorst van Beest (regisseur) – werkt als regisseur en editor. Maker van diverse korte en lange documentaires waaronder ‘t Wordt toch niks in 2001, Gevangenen van de Grond in 2009 (88 min) over de Finse Tango (Slotfilm NFF) en in 2012 Hoe Luidt het Land (72 min.) over het Nederlandse geluidslandschap. Haar films worden gekenmerkt door een sterk visuele, observerende stijl.

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je een 2-gangen menu inclusief een drankje. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 22 november. Het diner wordt om 18:45 geserveerd in het restaurant, dus wees op tijd als je je hebt aangemeld.

Het programma van de avond:
18:00 – 18:45     inloopborrel in de bar van Media Café Restaurant LAB111
18:45 – 19:45     dinnerdeal in het restaurant LAB111 (optioneel)
20:00 – 21:30    programma in de kapel
21:30 – 23:00    borrelen in de bar van Media Café Restaurant LAB111

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) het documentairescript
Wanneer
: maandag 25 november 2013
Waar: Media Café Restaurant LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (Google Maps)
Voor wie: leden van de NBF en alle film- en televisieprofessionals
Kosten: gratis

Aanmelden voor de NBF netwerkborrel is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Geef bij je aanmelding ook even aan of je gebruik wilt maken van de dinnerdeal.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

‘Eurovisie Songfestival 2020 moet een visitekaartje worden van Nederlandse creativiteit en media-innovatie’

NPO, AVROTROS en NOS organiseren Eurovisie Songfestival 2020. Het festival is één ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook