Afgelopen week is bekend geworden dat er 20 miljoen euro uitgetrokken zal worden voor de stimulering van de Nederlandse filmindustrie door middel van een economische steunmaatregel in de vorm van een cash rebate (Kijk hier voor de brief van het Ministerie).

Deze regeling moet snel worden ingevoerd. De NBF wil eigen leden en leden van aanverwante organisaties de gelegenheid geven om vragen te stellen over de gang van zaken tot nu toe en te filosoferen over de inrichting en de uitvoering van de maatregel.

Om dit te kunnen doen voordat de NBF met andere partijen uit de sector met het ministerie om de tafel gaat zitten, is enige snelheid geboden. De bijeenkomst is volgende week woensdag 13 november om 20.00 uur in LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West.

De bijeenkomst is bedoeld voor NBF-leden, leden van andere brancheorganisaties en een aantal bedrijven in de sector.

Om te kunnen inschatten in welke zaal we deze bijeenkomst gaan houden, horen we graag z.s.m. via nbf@nbf.nl of je erbij bent. Hopelijk tot volgende week,

Met hartelijke groet,

Het NBF bestuur

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Stemmen Gouden Kalveren

Kom je in aanmerking om te stemmen voor de Gouden Kalf Competitie 2020? Vergeet niet dat je je voor 31 mei aan moet ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook