Uitnodiging, zondag 29 september 11.00 -12.45 uur Blauwe Zaal SSU

Het Nederlands Filmfonds, Filmproducenten Nederland, de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs en de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten nodigen u van harte uit voor de presentatie van het sectoronderzoek “Economic contribution of the Dutch film and audio-visual industry” uitgevoerd door het gerenommeerde onderzoeksbureau Oxford Economics. Ook worden de nieuwe ”Film Facts & Figures 2012/2013“  en de conclusies van iMMovator’s laatste Cross Media Monitor gepresenteerd.

Het sectoronderzoek is uitgevoerd in opdracht van het Nederlands Filmfonds, Filmproducenten Nederland (FPN), de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) en de Nederlandse Vereniging van Filmdistributeurs (NVF) en mede ondersteund door het ministerie van OCW. De onderzoeksresultaten worden gepresenteerd door Paul Rutten (visiting professor Universiteit Antwerpen, Inspirator Click NL, reader creative business Hoge School Rotterdam). Jeltje van Nieuwenhoven leidt vervolgens een debat met Paul Rutten, Philipp Wolff, directeur Wolff Theaters, Rachel van Bommel, directeur Independent Film en filmproducent Stienette Bosklopper en Doreen Boonekamp, directeur/bestuurder Nederlands Filmfonds over de kansen en bedreigingen voor het Nederlandse filmklimaat.

Locatie: de Blauwe Zaal van de Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht
Datum: zondag 29 september 2013
Ontvangst: 10:30 uur
Presentatie en debat: 11:00 uur – 12.30 uur

Wij vragen u vriendelijk uw komst voor vrijdag 27 september te bevestigen via aanmelden@filmfonds.nl.

Met vriendelijke groet, mede namens NVB, NVF en FPN,

Doreen Boonekamp

Directeur/Bestuurder
Nederlands Filmfonds

Bron: Filmfonds

 

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Petitie “De Publieke Omroep, juist nu”

Binnenkort besluiten de Nederlandse politiek over de toekomst van het publieke omroepbestel. De NVJ en FNV vinden een ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook