Het Netwerk Scenarioschijvers en de DDG organiseren, in samenwerking met de NBF, op maandag 10 december een preview van de Vlaamse film Offline, geschreven door Peter Monsaert, Dominique Willaert en Tom Dupont en geregisseerd door Peter Monsaert.

Na afloop van de film zal Peter Monsaert in gesprek gaan over de ontwikkeling en de totstandkoming van de film.

Het speelfilmdebuut van Peter Monsaert, dat op het filmfestival in Amiens al diverse prijzen won (beste film, beste acteur en beste actrice), zal vanaf januari 2013 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Offline gaat over Rudy Vandekerckhove die na een gevangenisstraf van 7 jaar vrijkomt en zijn leven weer probeert op te pakken: hij wil weer aan de slag als wasmachinehersteller en wil zich herenigen met het gezin dat hij achterliet. Ondanks de steun van de gepensioneerde kapster Denise en zijn vriend Rachid wordt geen van beide plannen een succes. Net wanneer een hereniging uiteindelijk toch nog in zicht lijkt, neemt het verleden opnieuw de bovenhand en komt Rudy voor de moeilijkste beslissing van zijn leven te staan.

Offline is geproduceerd door Lunanime en Victoria Deluxe. De Nederlandse distributie is in handen van Lumière.

Mis deze kans niet om een Vlaamse collega filmmaker het hemd van het lijf te vragen! Ben je NBF-lid en wil je erbij zijn? Laat het ons weten uiterlijk donderdag 6 december via nbf@nbf.nl. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Plaats: EYE, IJpromenade 1, Amsterdam, zaal 4

Datum: maandag 10 december 2012

Tijd: 20.00 uur (inloop 19.40 uur)

Met dank aan het Nederlands Filmfonds.

Deze filmavond is onderdeel van een reeks voorpremières met nagesprek die het Netwerk Scenarioschrijvers en de DDG organiseren in samenwerking met de NBF en de beroepsorganisaties van cameramensen, editors en acteurs.

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Premières van speelweek 21

Vanaf deze week in de bioscoop...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook