Amsterdammers opgelet! Zondagavond (06-11-2011) zal de Nacht van AT5 plaatsvinden. Dit in een laatste poging de televisiezender te redden.

De Vrienden van AT5 hopen zo de zender nieuw leven in te kunnen blazen. Door verdere bezuinigingen is de geldkraan van de Amsterdamse televisiezender nog verder dichtgedraait en dreigt de zender ten onder te gaan.

Optredens tijdens de avond worden onder andere verzorgd door Lange Frans, Dries Roelvink, Danny de Munk, De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Ellen ten Damme en nog vele anderen. Het feest zelf begint om 19;00 in Panama.

Het gemeentebestuur van Amsterdam debateert op 22 november over de definitieve plannen wat er met de stadszender zal gebeuren. De zender zal de hele avond in Panama live uitzenden, net als de radiozender WildFM.

Bron: ANP + Vrienden van AT5

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook