Voor de zomervakantie dan eindelijk begint, is er nog een laatste kans om langs te komen bij de NBF netwerkborrel op maandag 27 juni. Met interessante pitches over de Green Filmmaking Competition, het online interactief documentair project WhatIfWeChange en de nieuwe Film Industry Guide!

Programma pitches (vanaf 20:00 in de kapel):
Chai Locher (Strawberry Earth) –
organiseert dit jaar de Green Film Making Competition. Het doel van deze competitie is om de Nederlandse filmwereld een groene impuls te geven.
Sander Jansen (Filmstart) – presentatie over de nieuwe centrale gids voor de Nederlandse film en tv-wereld (online)
Jhein Lohman (o.a. Loefflab) – preview van het online interactief documentair project WhatIfwechange.

Dus heb jij zin om te netwerken, presentaties te aanschouwen, te borrelen, lekker te eten, kortom; om een gezellige avond te hebben? Kom dan op de 27e naar LAB111 in de Arie Biemondstraat 111 in Amsterdam. Zoals elke laatste maandag van de maand zal hier de NBF netwerkborrel plaatsvinden vanaf 17:30 uur. Iedereen is welkom, dus kom gewoon langs! Indien je mee wilt eten is aanmelding wel gewenst.

Pitches
Aanmelden voor een pitch op de netwerkborrel is nog mogelijk. Dus heb jij een nieuw filmproject dat je graag onder de aandacht wil brengen? Een televisieformat of een service voor mediamakers? Meld je dan aan! Voor apparatuur zal worden gezorgd tijdens de borrel. Aanlevering van het materiaal dat getoond moet worden kan via een USB-stick of dvd. In de loop van volgende week maken we het pitch-programma bekend via de NBF website.

Dinnerdeal
Ook deze maand geldt de dinnerdeal weer. Voor €17,50 kun je genieten van het verrassingsdiner dat bestaat uit een voor- en een hoofdgerecht én een glas wijn (rood of wit). Het diner wordt om 19:00 uur geserveerd, dus zorg dat je dan aanwezig bent als je mee wilt eten.

Programma
17:30 – 19:00     Inloopborrel
19:00 – 20:00     Diner (optioneel)
20:00 – 20:30     Pitches in de kapel (bij voldoende aanmeldingen)
20:30 – ………        Borrelen aan de bar

Aanmelding
Aanmelden voor de dinnerdeal of het pitch-programma kan door te bellen naar ons kantoor (020-6646588) of door een mailtje te sturen (nbf@nbf.nl). Geef door met hoeveel mensen je komt eten of wat het onderwerp van je pitch zal zijn. Voor de borrel is iedereen vrij om binnen te lopen. Aanmelden hiervoor is dus niet verplicht. De volgende netwerkborrel zal pas in september plaatsvinden tijdens het Nederlands Film Festival, dus 27 juni is voorlopig de laatste kans om langs te komen bij de NBF netwerkborrel. We hopen je te mogen verwelkomen in LAB111!

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Voorjaarsoverleg bespreekt rol Filmfonds en Raad voor Cultuur

Ook dit jaar is Het Ketelhuis in de hoofdstad weer het decor van het Voorjaarsoverleg, de ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook