Om een film in te kunnen schrijven, moet je ingelogd zijn bij Mijn NFF. Het Nederlands Film Festival vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 30 september 2011. Uit de ingeschreven films maakt het festival zoals gebruikelijk een selectie voor vertoning op het festival.

Uit de ingeschreven films stelt het festival het Jaaroverzicht samen. Een selectie van films uit het Jaaroverzicht wordt voorgelegd aan een onafhankelijke jury voor de competitie van de Grote Prijzen van de Nederlandse Film, de Gouden Kalf Competitie, en aan een onafhankelijke jury voor de Debuut Competitie. Filmformaten die vertoond kunnen worden gedurende het festival zijn: 35mm, 16mm, DCP (2K / jpeg2000, beperkte vertoningsmogelijkheden), HD-Cam en DigiBeta. De vertoningskopie dient uiterlijk 29 augustus 2011 in het bezit te zijn van het Nederlands Film Festival.

Lees voor het invullen van het inschrijfformulier het  Algemeen Reglement van Deelname goed door. Hier staat precies uitgelegd welke materialen meegestuurd moeten worden om de inschrijving compleet te maken. Alleen voor 15 juni 2011 ingestuurde en volledig ingevulde inschrijfformulieren, inclusief de benodigde bijlagen en dvd’s, kunnen worden geaccepteerd. We maken je er op attent dat het inschrijven van een productie betekent dat je akkoord gaat met het Algemeen Reglement.

Voor vragen kun je contact opnemen met de programma-afdeling door een e-mail te sturen naar: programma@filmfestival.nl.

Bron: Nederlands Film Festival

Reageren

Let op: Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

 
Top Terug naar boven

Gereduceerd contributietarief NBF voor jongeren t/m 30 jaar

Jongeren tot en met 30 jaar lid kunnen lid worden van de NBF voor het gereduceerde tarief van €100,- per jaar (ipv €200,-). Grijp die kans, want je krijgt ook nog een mooie dvd-box van In Therapie, Penoza, Bert Haanstra of Nieuwe Buren als welkomstgeschenk als je je nu inschrijft!

▶ Lees verder

Uitnodiging voor leden: 27 mei ALV

De ALV vindt plaats op maandag 27 mei om 18:00, in de Werkkamer van de Westergasfabriek, Pazzanistraat ...

▶ Lees verder

 

Stemmen Gouden Kalveren

Kom je in aanmerking om te stemmen voor de Gouden Kalf Competitie 2020? Vergeet niet dat je je voor 31 mei aan moet ...

▶ Lees verder

 

Blijf op de hoogte

NBF op Twitter | Flickr | LinkedIn | Facebook